Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(avstånd)




hon kör mig hem
och jag stirrar ut från fönstret
det har regnat
som det ofta brukar göra
i maj månad

#

han slänger bort henne
som om hon vore en använd kondom
och han säger
att han känner sig smutsig
och hon bara gråter
och jag är skuggan precis bakom
jag ser allt
bidar min tid

#

man ser sitt liv i episoder
allt som oftast
ett fotoalbum med avbildade känslor
det vi kallar minnen
stelnade ansikten
spöken

#

när jag kliver ur bilen frågar hon mig
om jag är besviken
men jag svarar inte
det känns inte som att det behövs

#

varför måste allt betyda något
säger hon
och knäpper upp min skjorta
och jag lägger mig ner
det är skönt
det är
så skönt

#

louise

minns

du mig

jag minns

inte dig

bara

de gånger

vi knullade

#

jag vrider huvudet
så att hon ska slippa se
mitt ansikte
och jag önskar att jag kunde
vrida mig bort från mig själv

#

jag skär mig i armarna också
mest för att få tillhöra något

#

hon kör mig hem
när vi sitter i bilen
stirrar jag ut från fönstret
det har regnat
som det ofta brukar göra
i maj månad
och hon frågar mig
vad jag tänker på












Fri vers av jeremy
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 19:42



Bookmark and Share


  Louise. J
Jag har läst den här innan. Länge sen. Mitt namn va ju tillochmed med ;) Men texten va rå och underbar! Applåd..
2007-12-22

  Cicki
Oj, Detta var verkligen ett oj, på ett bra sätt. Stark text. Rå och kall, men ändå känslor. Bra skrivet!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy