Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad av en brasa

En kväll jag satt och läste bok och titta in i brasa
Flammorna dom värmde och veden spratt och krasa
Då fick jag plötsligt se en flamma hoppa upp ur klabbe
Han rörde sig med grace och stil och inte minsta tabbe

Så sakta kom en annan flamma gående på ved
Dom höll varann i eldigt tag och hjärtat mitt det led
Hur länge får dom ha varann en stilla tanke sa
Jag skynda fram till brasa där flera trän jag la

Flammorna dom dansar och smeker lätt varann
Jag sitter där och tittar så glad att er jag fann
En dans så vacker, skön att skåda till veden tagit slut
Ni släpper sakta taget när glöden den dör ut




Fri vers av Thommy
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-04-08 17:48



Bookmark and Share


  nettizen
Då gäller det å hålla glöden vid liv då. :)
Vackert min vän.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy