Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan med den kvinnliga identiteten


Om kvinnan

Man hotar henne
Natt och dag
Jag kan inte släppa tanken på henne
Det är tragiskt

En blandning mellan
Hämmad bakelsefru med kökssittarhöfter
Besviken frigid kvinnohuskvinna
Sent utvecklad trettonåring med kontaktsvårigheter
En blandning av det sämsta i stan

Var kan hon nå ut
Mellan låren
Har hon upptäckt en utgång
Men den är dessvärre blockerad
Efter ett ras, så
Därigenom kan hon inte ta sig ut
Det är den enda utgången hon känner till

Man är besviken på henne
Hon har tagit upp dyrbar tid
Kostsam utbildning
Jag menar,
Vem betalar det
Det finns gränser även för en vuxens tålamod

Det är tragiskt
Hon måste låta en tår av ömkan sakta rulla nedför sin raspiga kind
Snyta snoret ur sin näsa
Gripa om handfatets kant
Och låta huvudet studsa fram och tillbaka
Fram och tillbaka
Hjärnan skvalpar i sitt skal
Det låter; kluck, kluck
Pinsamt tragiskt




Fri vers av PetraSally
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 19:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag häpnar över att inte hitta tråden, letar och letar men nystanet är så trasigt att alla trådarna sticker ut, jag hittar inte tråden, vart tog den vägen?
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally