Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången

I sommarstugan
fanns en eldstad
Den räckte
från golv till tak
Djup som ett andetag
Stor som en värld

När de anlände
Brann hon redan
glödde
leende i sin gungstol
Trygg
av spismurens värme och eld
I famnen
höll hon ännu kvar sin
förkolnade
röst

Och hennes utbrända ande
fyllde
den lilla stugan
Med lukt av
vidrört liv
förbränd vilja
Från vägg till vägg




Fri vers av PetraSally
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-04-09 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally