Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat Dig

Jag vill vara en tår,
födas vid ditt öga
färdas längs din kind
dö vid dina läppar

- Hon älskade mig inte längre
Det gjorde så ont i hjärtat på mig just då.
- Nej, sade jag.
- Jag vill inte veta.
- Jo, du måste få veta, fortsatte hon.

Då slutade blommorna att sjunga
och träden att spela
och jag kunde inte längre höra
bäckens melodi.

Världen mörknade
och kändes inte ljus längre.
Allt som jag såg
blev mörka gester.
Allt jag hörde
var tomma ord.
Allt jag kände
var hur hur kärleken sinade
och när tårarna föll från min kind.

Jag vet att allting har ett slut
allting måste ha en ände
men om tiden inte runnit ut
svek du när du inte återvände.




Fri vers av fallen
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 21:06



Bookmark and Share


  KLANG
första delen är hämtad :/ tråkigt
2007-05-07

  Kameleont
Vackert, sorgligt. En text om att be om förlåtelse och att bli förlåten....om jag har tolkat den rätt. Vacker oavsett mina tolkningar =)
2007-04-17

  Havsjungfrun
välskriven o mycket fin..tycker om den här dikten väldigt mycket..
2007-04-17

  Starfish-Aura
Den är ju från allra käraste syster!
2007-04-17

  smilla
älskar bilden :) första delen av texten känns igen. bra!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen