Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra frågor

Den brinnande elden i mina länder
den intensiva längtan att tillsammans smälta samman.
Allt framstår i en lysande blixt!

Ändock finns det bara fyra frågor
av värde i livet:
- Vad är heligt?
- Av vad är själen gjord?
- Vad är värt att leva för?
- Vad är värt att dö för?
Svaret på alla frågorna är detsamma.
Endast kärlek




Fri vers av fallen
Läst 597 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:50



Bookmark and Share


  stella
Först efter att ha upplevt kärlek visste jag vad helighet är. Kärleken får en att vilja leva och dö.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen