Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synden

Himmelens färg
är som älvens muddrade slam
I en tindrande vintergata
stiger mina tankar fram

Och jag tänker på dig
medan timmarna far
och fast allt var så längesedan
så är det som du står framför mig
Jag kan höra din röst
din flammande eld.

Jag tänker på tider
som är och som var.
Det fanns en tid
då ens blod stod i brand.

Dina tankar växte som en frätande gas.
Kärleken sjunger
och himmelen blir ljus
Den är röd som ditt brinnande hår
Vart finns din hand bland sovande rus
Den hand du gav mig förut




Fri vers av fallen
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-04-18 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen