Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om dig

Du skulle ha böjt ditt huvud som mitt
Du skulle ha dansat i solen in.
Men nu är vi båda ur dansen
så god, så bittert att dig mista
min tankes hem till det sista.

Så släppte jag bedövat den enda famn
som skulle hållit mig bunden
Jag följde en dans av andra namn
Ditt namn blev den heliga stunden.

Jag lever ett liv
och bär ändå lågan som ständigt skall brinna
Men nu vet jag ändå vad det är
att mista och att ändå vinna




Fri vers av fallen
Läst 1023 gånger
Publicerad 2007-04-18 00:15



Bookmark and Share


  fallen
Frågan är vad jag vann?
2007-09-14

  "Silver" VIP
*bokmärker*
2007-04-25

  "Silver" VIP
Jag följde en dans av andra namn
Ditt namn blev den heliga stunden.

\"Ditt namn blev den heliga stunden\" ... ord att bära sig med sig och ständigt återkomma till.

Skönt melodiskt rimmat om vad man vann, trots att man miste.
2007-04-25

  devilsangel
Väldigt fin och stark poesi detta!! Särskilt denna rad:
\"så släppte jag bedövat den enda famn som skulle hållit mig bunden\". Väldigt bra!!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen