Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagda ord ( för sent... )

Då du lämnade mig...
...förväntade du dig att jag skulle glömma dig.

Hur skall jag någonsin få någon som dig
att försvinna från mitt minne,
när jag inte ens kan glömma hur dina ögon tindrar?

Var skall jag ta vägen nu?
- min sorg finner inga gränser.

Du var och är för alltid min tindrande stjärna,
min inspiration,
min glädje.
Även om du inte finns vid mig,
kan jag dig alltid minnas
då jag ser ditt starka ljus.

Då du var hos mig fann jag värme
och jag bländades av ditt ljus.
Om du är min stjärna, min sol och mitt ljus
- betyder det att jag befinner mig i evigt mörker?
Jag fryser så,
värmen från din eld har slocknat.

Min tindrande stjärna, min vägvisare i mörkret
- jag är så vilsen utan dig...




Fri vers av fallen
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-04-18 00:14



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Välskriven och känslosam..bra!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen