Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik och sång skänker glädje till människors hjärtan!


Cantus et canor laetificat cor hominis!

Över tunna stråkar du vandrar
glatt skuttar du iväg
men stannar ändå kvar
och utvecklas
genom ditt moll
hör jag vemod
Genom dur
klarnar dagen
och slutligen
...då jag minst anar
fortsätter du igen
och slutar
med
en
perfekt
ton.




Fri vers av fallen
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-04-18 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen