Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterpromenaden

Den kalla, mörka vinterluften fick mig att rysa till.
I ett ögonblick kände jag mig panik slagen
av att stå ensam i natten.
Jag såg uppåt
mot de gnistrande stjärnorna
och drog en lättnadens suck.
Den kalla luften bet i mina läppar
medan jag andades, och fortsatte framåt
mot facklans ljus
med lätta steg.

Den hårt packade snön gjorde att promenaden gick snabbt.
Medan jag gick
började en dimma fylla mitt huvud.
Hjärtat började slå snabbare
och blodet tryckte mot min panna.
Jag tänkte på den dagen
som jag först såg
det jag fruktat att se....




Fri vers av fallen
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-04-18 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen