Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs våren 1996.


Vår

Intet är som våren
Sköna maj välkommen.
Andarna vaknar...det är en lust att leva.

Göken ropar i sin gröna al
I rosens doft där i frid den bor
emellan berg och dal´

Fyll lungorna med denna vällukt
Känn marken och skogens ångor
låt dem veder-kvicka dig
I lantlig stilla ro.




Fri vers av fallen
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen