Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 1995


Skymmning

Mörkret faller
Ner stiger solen
Stjärnorna lyser
Som jag aldrig sett förut...

Vackrare
Skönare
Kan inte finnas
Tolka det som du vill
Men det är fantastiskt.




Fri vers av fallen
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen