Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 1995


Till någon som vill älska mig...

Ta över min kropp
min själ.
Ta hand om den väl,
för jag skall ta hand om din.

Vinn mitt hjärta
min kärlek.
Såra mig bara inte,
det är ingen lek.
Så skall du mitt hjärta få.

Kärlek är allt jag har att ge.
Allt Du behöver göra är att le.
Så svävar jag...
bland moln.




Fri vers av fallen
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:49



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad fin
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen