Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av din dal

Inom stillhetens tystnad kan du höra själen
Bortom vad du tror är verkligt kan du finna svaren
Filosofin om en bättre plats
blir krossad i denna värld
men kommer du att finna den?

Innan morgonen har kommit
då morgondaggen kyler dina fötter
Sitt och tänk en stund
om stillheten och friheten
du kommer att känna att det susar
men stillheten tar överhanden.

Så sitter du där i botten av din dal
och undrar om någonsin får ett svar
Finn ditt eget svar.
...istället för att sitta i botten av din dal.




Fri vers av fallen
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-04-19 20:26



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fin dikt, fin uppmaning och goda tankar, gillar dina ord!
En liten petitess dra ihop morgon och daggen i andra stycket. Haltade till lite där! Annars gott mos broder!
2007-04-19

  [ShadowWalker]
Försök inte nå framtiden...
Vi når aldrig fram ti\' den...
ÄG nuet!

Bra funderingar i snygg förpackning, schysst upplägg och en närvaro av tanke som är påtaglig, bra!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen