Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNSKAPSOVETANDE


Vi vet så lite
om verkligheten
om realiteten
lite vi vet.

Vi vet så lite
om skapelsen
om meningen med livet
så lite vi vet.

Kanske är själva meningen med livet;
Livet?
Vem vet?
Vi vet inte…

Även om vi inte vet,
spelar detta någon större roll?
Vad vi vet vet vi.
Om övrigt vet vi ej.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-04-19 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors