Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brusade plötsligt upp i lyckorus...


Tårbrus


Plirar klentroget mellan
tårarna
ser världen som genom
regnblött glas

låter salta droppar
falla
grumla synen
men ack
så mycket vackrare
allting plötsligt
var





Fri vers av Gawain
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-19 17:05



Bookmark and Share


  aPorcupine
Fastnade direkt vid din titel, är halvt förälskad i den.
\"ser världen som genom
regnblött glas\" - underbar formulering!
Kan inget annat än att bokmärka.
2007-05-09

    ej medlem längre
Tårarna förlöser sorgen och efteråt känns allt bra och ser vackert ut....en lättnad!
Vackert skrivet som alltid!
2007-04-19

  Marreb
Åh, den här var vacker!
2007-04-19

    Erika H
vackert utan skärpan som stirrar tillbaka... ibland känns dimman befriande
att vila sig i en stund, långt borta från all exakthet

vacker text, en äkta känsla förmedlas
välskrivet
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain