Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quattro Stagione

Avskildheten

…ensamheten

Regnet

Önskan

Inspiration

Kraft

Känslobrist

…kyla

Molnen utmålas

… en smula ljus

Glöd

… hetta

Leende

Mjukglass

Upprymdhet

… glädje tjut

Nakenbad

Pastasallad

Solbränna

Amour

… passion

Friska vindar

Gyllene blad

Frostigt regn

Dunkel

Isolerad

med annat namn:
tomat, ost, skinka, räkor, champinjoner och kronärtskocka.




Fri vers av fallen
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-19 20:49



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
något lång i sitt upplägg men fyndigt frisk i sitt sätt och bra ordval

Tack för uppfräschningen av fördomssinnet, den är ju faktiskt väldigt lik tanken i min \"Fördommens paradis\" hehe

Snyggt!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen