Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh hej och hå, ett två tre fyra


speed

ja, du är jävligt snygg
i den där klänningen
och du vet om det
och jag är inte mycket mer
än ett skämt du kan roa dig med
så snälla du,
visa den här pojken nåd
jag har mina neuroser, bär mina
nerver som kläder på kroppen
eftersom du lägger mig på tungan
som en tripp
ett frimärke du postar åt helvete
jag vill knulla kvinnan
lägra världen
sära på dig, öppna dig och äga dig
tämja symbolen
riva ner ikonen
piska den där giftiga blicken
ur dina ögon
så ge mig svarta lungor och grå betong
ge mig frälsning
döp mig i dig
jag kan skriva en bibel om dig
du är ett fenomen,
din dragningskraft suger åt sig
alla fallande stjärnor
du är ett svart hål som inte går att fylla
du är havet jag dricker
när du låter skinkorna vila
på kudden
ge mig erotik och en ginfizz
ge mig fyra piller
och ett finger
trampa stigar och tugga min mat
tarmarna skriker
men det är skönt
att äntligen kunna vara vaken
ända fram
till världens ände
och vi ses nog där
irrar runt och flaxar med händerna
med kåda i våra fickor
stopplysen i våra meningar
och jag ser ditt hår
i ditt hår ser jag
knark och vin
rinner igenom här
lämnar
mina händer
ditt sekret
sakrament
löper sönder ljuden
i min spruckna trumhinna
intellektuell bullshit
ger mig
ingenting
men ger dig ett pirr
det rasslar till
i dina
äggstockar
och det
rinner igenom här
markerar murar
slutstationen
vi tar en dos till
vi tar en dos
till
vi tar ännu en dos
det heter inte dos
idiot




Fri vers av jeremy
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-09 18:36



Bookmark and Share


  Cicki
Rå, men jag fastnar som alltid. Grymt bra text.
2007-07-27

  Lola
Ja, det är så de brukar beskriva mig, de som vet...
=)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy