Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuken - mannens ära

Jag tycker kuk är ett vackert ord
Det är dessutom ett fascinerande organ
som har symboliserat fruktbarhet
inom olika kulturer och religioner.

Männinskans kuk skiljer sig från vissa däggdjur.
Den har inget kukben (baculum), som ex. valar har,
utan styvheten vid erektion beror enbart på blodtillförseln till svällkropparna.
Den är även större i proportion till kroppsmassa
i förhållande till genomsnittet i djurriket.
Männsikans kuk är unik inom djurriket.

På ett mer personligt plan:
Jag är tacksam var dag
jag vaknar och ser mitt underbara organ!
Hyllad vare kuken!




Övriga genrer av fallen
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 19:14



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Älskar denna text..yes..härlig hyllning!..=)
2007-04-22

    ej medlem längre
Älskar texten!
Allt stämmer ju.
hylla kuken oftare!!!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen