Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnan av mitt hjärta

Vid stunden då jag först vaknat
minnet av dig, ljummet i mitt sinne

varm, smekande, viskande
ömhet, kvinnlig, mjuk, len
nära

Vacker, söt, bräcklig

mag grops-nyp, kallsvettig
iver, glädje, lycka

försvann
när du
gick.




Fri vers av fallen
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-04-24 12:36



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Tog ett skutt rakt in i mitt hjärta! Och jag som trodde jag gjort det bästa för MIN gudinna! Nu måste jag bara ge henne dena dikten! Bokmärker!
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen