Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med armarna i kors kommer jag förbli


Apati

Var dag ser jag vårt skådespeleri...
- jösses vilken komedi!
Tror vi alla att vi lever i demokrati?
Parodi
Jag har allergi
….mot all pornografi
…av att räkna minsta kalori
...av att varenda tjej lider av anorexi
…mot allas mobiltelefons mani
( skrev just en text om mobiltelefon gyckleri )
Ironi

Nu tar altruism fram sitt artilleri:
( och spänner rösten i ett milt raseri )
- Vi lever alla i fullständigt förräderi!

Min önskan ligger just däri;
Att vi skapar vår egna magi
Vardagens allvarliga med lite espri
Vardagens ensidighet med lite fantasi
Tanken fyller mig med energi
Inom mig hörs en ljuv melodi
Och jag fylls av nostalgi
När jag laddar mitt batteri
Och skriver poesi




Fri vers av fallen
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 01:52



Bookmark and Share


  Vildaste
bra!!!/vildaste
2007-09-17

  Daniel_78 VIP
detta var bra. flow
får läsa mer av dig
senare... nu sova.
2007-04-30

  "Silver" VIP
Härligt rimmat på i!
Bra och speciellt kul att mobiltelefonmanin tas upp!
2007-04-26

  kathy
Jag finge inga ord.
Vackert är det enda jag kommer på.
Har läst din dikt flera gånger.
2007-04-26

  Lill_poeten
fantastisk, du är helgrym!!!!!!! Applåd, 5 på allt, har inga ord.....
Rakt och genialisk, klyftigt!
2007-04-25

  [ShadowWalker]
Någon sa en gång, tror det var Chaplin att humor var det mest allvarliga...

Här är du suverän, snygg rap/spoken word/slam touch över det och den har ju som alla ser ett grymt flyt, tack för riktigt \"fett najs\" läsning!
2007-04-25

  Jan Linderoth
Si där har du lyckats få med allt, kunde inte ens fylla i med fylleri!
Härlig text, skönt med lite allvarlig humor.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen