Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt nordiska vemod väljer ord...


Aftonluft


Griper om hornet och blåser
en ton
ett genljudande moll som
ekar mot månen
och tillbaks

till skymmande himmel blickar
han sorgset mot norr
där aurora borealis dansar
hans hjärtas musik
till böljande svar

en suck

djup som graven
men full av aftonluft
som vederkvicker
med kraft





Fri vers av Gawain
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain