Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade parasiter - Femme fatale

 

I skuggan av sig själva
- älskade parasiter
livnär sig av kärlek

Dubbla former
dubbla ansikte
Förvrängd röst

Bakgrundens brus
förstärker effekten

Falskhetens rus
förbryllar

Naken vid havet
omringat av sjöjungfrur
svävar på vattnets yta

ivriga törstiga läppar
söker sjöjungfruns
fuktiga läppar

tunga som möter tunga
en kyss

Femme fatale suckar
av välbehag

svarta ögon lyser
godtrogenhetens källa

diamanten glittrar
i dödens grav

Döden som vilar
på havsbotten

en sjöstjärna vilar
på stenen bredvid

orden inristad på sten
de kunde inte . . .
de kunde inte läsa

maskar som äter aska
porer som öppnar sig  
tar i sig dammets stoft


Förblindade av behagets lust
de 13 samlades
med fjädern
i handen

- Skulle vinna odödligheten
med ässet i sin hand

De skulle håna, utmana,
 älska - hata med döden

Löften var en självklarhet

 med kärlekens triangel
tro - hopp och kärlek

skulle de förenas och
återbygga Atlantis

de valda - utvalda
och tjuven i graven
med diamanten
i sin hand

De önskade att färdas
till den nya dimensionen
som de skulle skapa.

Helvetet öppnade sin port
medan de döda smekte deras kroppar
de färdades, sögs genom det svarta hålet
och landade in i avgrundens bakgrund

Femme fatale simmar i vattnet
bland sjöjungfru, de leker
plaskar i vattnet

solen lyser på klarblå himmel
moln som möts färgerna blandas

sjöjungfrun dyker i havet
samlar pärlor för skönhetens skull
leker med delfinerna en stund

Femme fatale lyfter sin hand
pärlan reflekterar solen
diamantens eld brinner inuti

¤ ~ 0

I skuggan av sig själva
älskade parasiter
livnär sig av kärlek

Dubbla former
dubbla ansikte
Förvrängda röster

Bakgrundens brus
förstärker effekten
Falskhetens rus
förbryllar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 530 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-05-03 11:47



Bookmark and Share


  nattig
Otroligt vackert. Jag blev djupt imponerad av din smekande text Grattis
2007-05-04

  Neal
Stark och riktigt bra, och varför kan inte jag skriva i kursiv stil ?
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman