Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den ljuva sommarnatten

Luften ljum i sommarnatten
Doftar utav rams
Kåre gå på svarta vatten
Fladdermöss i dans

Himlavalvets spridda stjärnor
Tindrar ljust i natt
Stilla ligger havets tärnor
Vilar vinge matt

Tacka vandrar hage fram
Tuggar på ett blad
Efter följer litet lamm
Skrämd av bäckens vad

På heden står ett eneträ
Violen står i blomma
I stugor vilar folk och fä
Och drömmarna är fromma




Fri vers av Thommy
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-05-03 19:29



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Härligt härligt...ja du vet hur man gör för att glädja!!!!
2007-05-04

    JJ VIP
En vacker sommarnatts känsla i lantlig idyll målars framför mina ögon! Fint skrivet! Mvh. JJ.
2007-05-03

  Carlita
vacker poesi i vanlig ordning

man känner doften av den efterlängtade sommarnatten

fint! :)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy