Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en droppe i mitt glas.



bound.


det bor en vinter
i min hals
en istid
i mina lungor

luften jag andas

faller


det bor en skymning
i min blick
en fryspunkt
vid min själ


och du rör mig

vid bristningsgränsen











Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 839 gånger
Publicerad 2007-05-04 00:30



Bookmark and Share


    bopp
ojojoj. väldigt vackert.
2007-05-10

  K*
slutraderna är bedårande !!!
2007-05-07

  Lilla_Lala
Mycket känsla i den här. Som i de flest av dina texter... BRA!!!
2007-05-05

  Christer Eriksson
du är häftigt svårtolkad, en svag sorg följer dina texter. du blir varken för mycket eller för lite, bara självklart lagom, och lagom är något positivt just här och nu. bara så du vet. mycket bra..
2007-05-04

    anakin
Snyggt att luften faller. Du tänkte att kall luft faller..?
Att han rör dig vid bristningsgränsen är också bra.
2007-05-04

  [ShadowWalker]
jag tycks alltid vara fel ute i tajming då alla redan sagt så fina sanna saker, du är verkligen en inspiration och en sann glädje då man ser ditt namn under nya publiceringar.
Man håller andan och läser, läser, läser, läser och hela tiden ler, ler över det förträffliga i hur du kan formulera dig.

Tack för att du skriver!
2007-05-04

  Dan Linder
en punktlös berättelse...och efter två läsningar förstod jag varför. Orden svävar som en snöflinga och landar kallt och vackert på huden i ett andetag, en stormvind i det lilla. Stora ord i ett litet format, som vanligt ditt kännetecken!
2007-05-04

  Johannes
Jag har svårt att tolka om du vill att denna person ska röra dig eller inte.

Jag hoppas du brister på rätt sätt, helt enkelt.


Du har verkligen hittat ditt språk... det brinner och glöder under de kalla beskrivningarna. Du ristar i mitt hjärta.
2007-05-04

  Ulf Popeno
Påminner mig om första gånger jag hörde isen brista på en sjö. Ett ljud som inte passade in nånstans, som saknade referens. Och jag stod mitt på sjön och undrade om Gud skaffat surroundanläggning.
2007-05-04

  Sanchez VIP
vackert!

får bilden av en frusen kontinent som utsätts för värme och det som händer är att kontinenten spricker,
- dramatiskt skrivet
2007-05-04

  Jessica Ebbesson
Isande glittervackert!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP