Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med X

Mötte dig på ett café
så många år som gått
du var dig fortfarande lik
kajalen kunde inte dölja påsarna under dina ögon
du log utan att lyckas dölja din panik
nej inte ens de svarta solglasögonen kunde dölja paniken i dina ögon

söders höjder och en kaffe latte
som så många gånger förr

håret tovigt och slitet
dina fingrar trummade ilskna korta virvlar på bordet
jag tänkte, det är så det går
och jag kunde inget annat än äcklas av din svarta, välinrökta, gamla jacka
även att det var jag som köpte den
(för tio år sedan)
din flackande blick sökte av rummet på jakt efter de som förföljer dig
de som ingen annan kan se

en gång älskade jag dig!




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 654 gånger
Publicerad 2005-03-06 17:30



Bookmark and Share


  ingen alls
Den här texten var väldigt stark och därför gillar jag den. :) Men jag tror att du skulle kunna utveckla den lite, men bara ytterst lite till så skulle den vara absolut bäst. :) Jag menar inte att den är dålig på något sätt, men den skulle kunna bli lite bättre.

Hur står det till föressten?
2005-06-01

    Agnieszka
tyckte om den här.
dock blir raderna lite väl långa ibland.. för min smak vill säga.

men jag tycker om vad den här säger.
2005-05-22

  Zam
... Jättegreat! :) Men varför hänger alla upp sig på att DU va 11 för 10 år sen? Dikt-Jag har väl ingen ålder...? Skitbra skrivet killen. Tack!
2005-03-24

    bestående
när jag såg att du publicerat någonting nytt på dagens texter, spred sig ett litet leende på läpparna, för av någon anledning så älskar jag ditt sätt att skriva, och även denna gången beskriver du allting så levande.
2005-03-06

  Annelie Hugo
Ett tragiskt? möte på ett cafe med en gammal kärlek får mina inre bilder att framträda, det är så snyggt skrivet ! (men jag undrar bara...var du bara 11 år när du gav henne jackan ? ;) Kram
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart