Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Livets Väg


Beslutsamt tar man de steg
mot ett odödligt ändamål
ett viskande ord från skuggorna
att hit har jag kommit på gränsen mellan de levande döda
jag snubblar på kanten
trevar med handen
och famlar efter ett himmelskt ljus

i mörkret jag hör inget annat
än förnimmelsen utav en närvaro
men när jag öppnar ögonen
ser jag inget annat än dina ögon




Fri vers av Soessan
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan