Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ratatosk


stuprören slingrade nedåt
mot den rotlöses bröstkorg
droppade etter som flätade upp
de handkluvna rankorna

slipsten klövs
tuvor vändes
blodsband brast

ovan hustaken kretsade korparna
såg staden slås samman
som mynt mot kullersten
klingor mot klingor

förbi stavkarlen
flöt framtiden
ned i rännstenen




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1073 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-06 23:09



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad du beskriver målande
du har så mycket inlevelse i dina texter
tack för läsningen
2007-05-14

    Elie
vilka uttryck du använder dig av. lika härlig läsning som vanligt, tack!
2007-05-14

    Morbide
det känns så perfekt att läsa
2007-05-09

  Bubamara - Maria Zakrisson
jag ekar med klingor mot klingor, även när jag läste den första gången. en bild ur en händelse ur en lång berättelse. den är fint målad. riktigt bra.
2007-05-09

    BetweenTheLines
Gedigt hantverk med mäktigt språk och formuleringar

en njutning att läsa!
2007-05-08

  månica
ekorre, budbärare -no more.
men en väldigt bra text
2007-05-08

  isabel louise
Mycket bra! Saknar ord faktiskt. Stor applåd till dig!
2007-05-08

  Wingardium LeviosA
Dramatisk svenska, mycket bra. Tycker om korparna så som det är, för det ger en personlig prägel på dem, som om det vore relevant att det var just de korparna!
2007-05-08

  Sanchez VIP
dramatiskt o målande

tycker även att det skulle vara bättre om det stod \"korpar\" istället för \"korparna\" som det är nu
2007-05-08

    Bodil Sandberg
Jag kan bara applådera...igen och igen..älskar den!!!!
2007-05-08

  coffe
Stark och inlevelsefull med en tankvärd mäktig känsla/c
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP