Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan

Om ändå fåglarna kunde ge ett svar
Så högt över jorden ni flyger
Där nere står människan undrande kvar
Svävande vid solen ni smyger

På himlen den blå svävar molnen på hög
Änglarna må blåsa en fanfar
Men tidernas enda sanning för er ljög
Om att drömmarna var ert försvar




Fri vers av fallen
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen