Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILLKORSLÖST!


Villkorslös,
min fallenhet för dig.
Jag föll, föll och har fallit
villkorslöst för dig.

Mina näthinnor etsat dig fast;
endast tills vidare, nej!
fast, fast fast,
fast jag är.

Lös mig från min vånda,
utan villkor, älska mig!
Villkorslöst jag ber dig:
Älska mig, älska mig!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 992 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-07 10:22



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Bäst!
2015-10-04

    FinnRaggarn
Thats Life.
2009-02-05

    ej medlem längre
Rakt ut ur hjärtat.. Starkt diktat.
2008-10-05

  Just Emotions
kanonbra!!!
2008-05-11

  Sladjana Zubcevic
MYCKET VACKERT!
2008-05-11

  Louise. J
Ohja.. Precis så känns det för mig just nu. Tack för den här dikten.
2008-03-27

  Nils Sondefors
Tack snälla Nasrin!
2008-03-06

  Nasrin
Den som ger kärlek, behöver inget tack för att leva. Mycket vackret! Det är riktig poesi!
2008-03-05

  Nils Sondefors
Tack Henrik,
dina ord värmer verkligen!
(Dikten kom direkt ur hjärtat och kändes ganska utlämnande då jag skrev den...) : )
2007-05-08

  Wingardium LeviosA
brilliant! detta är som en monolog ur en mycket bra pjäs! Du har talang!
2007-05-07

  Lena K Nilsson VIP
Instämmer...mycket bra!
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors