Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem mästrar vem?

 



Slavarnas
slav
blev till
mästarnas
mästare

När han blev
allas slav
utan att förlora
sin identitet

Mästarnas
mästare
är
allas slav

utan att
förlora sig
i striden
emellan dem

underkastelse
och
makt utövande

Den ultimata
styrkan
samt
svagheten


FÖR ATT

Mästarnas
mästare
ÄR
slavarnas
slav




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 21:03



Bookmark and Share


    Nattviol
en lök är en lök trots alla lager?
läser och funderar
funderar litet till
applåderar orden som svänger
sig runt varandra i en säregen
dans - du ordens Mästarinna
2007-05-08

    Donna
dynamiken finns i växelverkan, fångat i dina ord
...allt är ett kretslopp...
en fas uppåtgående, nästa nedåtgående...
där emellan en topp...och en botten
...mästare/slav...uppe/nere...regn/sol...glädje/sorg...
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman