Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utan laga kraft - evig sanning

 

Bränn allt till grunden

Förstör
F ö r s t ö r
Förstör

Ondskan på sikt

När döden är i luften
och
skriket av oskyldiga
hörs tydligt;
läs på baksidan av skrinet:
 till den utan laga kraft - evig sanning

Det finns endast ett primärt tal som lämnas

Vi behöver dö....
- Den andra döden

För när kärleken
upphöjs
från askan.


En virvel ska svepa
askan och skrinet ska
öppnas och frigörA Den

Ovillkorliga förälskelsen

Frihet utan behärskning
Icke - våld är svaret

Det finns endast ett uppehåll
för ondskan på sikt

DET SVARTA HÅLET
BREDVID NEBULOSAN

DEN UTAN LAGARNAS  KRAFT
DEN EVIGA SANNINGEN SKALL FINNA

Frigör din ande
från HATET
det bor i dig

Och låt din ande
FLYGA
till evigheten

Det finns inga gränser
Det finns inga lagar
Vi är vad som är
HARMONI
UTOPI

ALTET FINNS I VÅRAT SINNE


- Öppna dina ögon och se


Den utan lågan i sin hand
ska finna sinnesro
för allt hör ihop

Den galna skrattar och viskar

- hjärtats låga,
hjärnans öga
Hjärtats flamma
Själens syn

Visste ni  inte att allt detta alltid har funnits?

- Mitt i din själs amfiteater 
det blåa skrinet lyser . . .
ser du det?

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-05-09 14:05



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Jag gillade ditt färgval och ditt sätt att framhäva vissa saker, tycker speciellt om:

\"Bränn allt till grunden

Förstör
F ö r s t ö r
Förstör\"

Fast i och med att du hade så mycket färg och annat är det lätt att tappa bort sig och inte tänka på innehållet. Kanske nåt att tänka på?


Tack läsningen!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman