Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härmaren



Det finns någon som härmar mig
Vem är det?
Ja, det är Jag!
Tittar i spegeln en gång till
Blicken är min, kroppen - en lånedel

Tittar i spegeln, i korridoren
I sanningens korridor

Avspegligen min
tittar rakt in i mina ögon

Hon väntar
Väntar på mig

Hon ler
ett hjärtligt leende

Glimten i ögat återvänder
ögon rullar bakåt
hastiga rörelser
höger och vänster
upp och ner

I min innersta vrå
i ögonens vrå
glimten förvandlas till
elektricitet

Blixten slår

spegeln krossas
Jag är tillbaka

Jag är jag!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman