Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesirädd

Någon släkte lyset

man blir poesirädd

var är orden




©




Bunden vers (Haiku) av Juli
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-03-07 21:19



Bookmark and Share


  johii
jag gillar den massor!
2005-03-08

    ej medlem längre
Snygg haiku om skrivkramp.

Jag tycker du är bra ;)
2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli