Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instant Karma - Snabbkaffe



Vaknade, vaknade upp
Nattens drömmar hjälpte mig
Hjälpte mig finna svar på
mina obesvarade frågor . . .

Ring!!!
Ringklockan påminde mig
att jag måste vakna ur min sömn!

Instant Karma - stundens beslut:
- Gå ur sängen
eller
stanna kvar?
drömma lite till, ändra nattens svar?

och jag hittade svaret
i en kopp snabbkaffe;
Doften färdas i min näsa

Instant Karma; en bråkdel av tiden
- ett beslut,
ska leva en stund till, tills vidare.

Hoppas att kaffet aldrig tar slut.
Beroende av kaffet eller stark vilja?

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 16:19



Bookmark and Share


    Donna
...svart kaffe klarnar upp det mesta...klockrent...
2007-05-11

  Jack E. Gladh VIP
Mycket snyggt. En dikt i tiden. Välkomponerat och välformulerat.
Det här var roligt uppfriskande att läsa.
2007-05-11

  Jan Linderoth
Under 70talet hade jag alltid en burk på mitt vardagsrumsbord, det stod Instant Coffee på den. Du förde tillbaka mig till doften och bilderna igen! Gott!!
2007-05-11

    illvette
som en stor kaffe- och diktälskare så njöt jag i fulla drag av din text! snyggt!
2007-05-11

  DanSan
*************************

Koffein i mina ådror . . . mmm
Men va sjutton va snabbkaffe
smakar skit!!!

Fram för riktigt mycket närande
starkt svart kaffe!

Skränar -Koffein åt folket!!!

Karma eller inte . . . bänkar mig
på en stol och mediterar med
kopp svart starkt nybryggt kaffe!

och orden kommer sprudlande:

Kaffekopp, tungans dopp
sister coffein in my vein\'s
abstinensen säkra tecken
mildras snabbt . . .
Åh du underbara kaffe TACK!

***********************

************************
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman