Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyptiskt Om genesis



I mina sista arga år
lämnade jag mina spår.

Spår av den ofödda styrkan. . .

Som blev till min kyrka
tills jag hittade
hjärtas tempel.

Alltid inom mig,
mina spår leder mig.

Spår som alltid tar mig
framåt och drar mig bakåt.

Styrkan drar
blixten bakåt i tiden

~ Skapa en blixt, öppna ögonen.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 15:28



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
du går framåt, med oförändrad eller ökande styrka, och lämnar underbara spår efter dig.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman