Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda kärleken visar sig

 

 

Du försvinner
du glider sakta ifrån mig
och jag dör en smula


(ett spöke från den andra sidan viskar)

- Hitta mig hitta mig
det ekar i mitt huvud
öppna porten av helvete
hitta mig . . .

- Nej nej nej inte än
Jag älskar dig så mycket
även om jag hittar dig på den andra sidan
kan jag inte få dig att komma tillbaka
jag kan inte smeka dig ((( huden ryser )))

- Jag ser dig, du behöver bara
sträcka ut din hand och smeka mig

(sträcker sin hand från avstånd och ler)

- Jag vill smeka ditt hår din kropp men om jag gör det
ska jag dö av saknaden, se inte på mig
jag dör av längtan att hålla dig i min famn
jag dör av längtan att smeka dig

- Hitta mig, ge mig din hand, snälla?

jag älskar dig, viskar jag och
glider tillbaka in i verkligheten
Blinkade ljus förblindar mig,
jag blundar och bromsar

Trädet stoppade fallet strax innan stupet
och spöket försvann

tar ett djupt andetag
- Det kunde ha blivit Vi . . .

Blicken sjunker i det gapande hålet
du är där och jag är här . . .

- Livets barmhärtiga arm räddade mig . . .

Den annalkande solen
tar sin plats på himmeln igen


Du försvinner
du glider sakta ifrån mig
och jag dör en smula

Jag ville trösta dig
Du ville hålla mig kvar

Jag ville att du skulle förstå
Du ville bara mig få

Jag ville visa dig hur man skapar det
Du ville få det ifrån mig

Du är bara ett spöke från det förflutna

Du försvinner
du glider sakta ifrån mig
och jag dör en smula

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 15:34



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
*sträcker ut sin hand i tystnad*ler mot dig*
2007-05-18

  devilsangel
otroligt bra skrivet!! ryser...och bokmärker!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman