Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten till start

Näsan över vattenytan
energin sipprar ut

släpper taget

sjunker

sjunker

sjunker
sjunker

sjunker ännu mer

känner fötterna mot botten
ser livet flimra på vattenytan

tar sats

upp

upp

upp

mot livet





©




Fri vers av Juli
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-03-09 07:43



Bookmark and Share


    Jnåt
är ingen trevlig upplevelse. Bättre att komma upp igen, vetja. :-)
2005-03-10

  Hans w-art Westlund VIP
påminner om hur lätt det är att drunkna, mentalt...
2005-03-09

  Anders P VIP
Det är viktigt att veta var man har botten någonstans för att förstå storheten i livet. En väl formulerad tanke.
2005-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli