Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magiskt fenomen



det är när rösten brister
som du vet jag finns där
med helhet och stormar
ger jag dig av mig

det är när solen strålar
från godheten i dig
som jag uppstår
från djup sömn
väcks ur mörkret
av din själ

som ett magiskt fenomen
blir varje morgon
ett helt nytt ljus
jag brister
av gränslös mättnad
av det som fattats
men nu finns här




Fri vers av devilsangel
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-15 10:42



Bookmark and Share


  Lena Renman
En sådan kärlek och kärleksförklaring :-) Imponerande...
Lena
2007-05-26

    Erika H
ge av sin kärlek
få kärlekens kraft tillbaka
varje dag ny
förnyad
så strålar livet tillbaka
och orden brer sina vingar över orördheten, längtansfull verklighet, verkligheten längtar inte längre

mycket vackert och stämningsfullt skrivet
2007-05-16

  Wingardium LeviosA
Brilliér! Lysande, uppfyllande och kärlek igen! Älskar din rytm kära vän!
2007-05-15

  issac.a.m
UNDERBART...
2007-05-15

    ej medlem längre
Ljus och framåtblickande lite tacksam text till en som inte fattas längre...
Strålande skrivet så som bara du kan...*L*
2007-05-15

    sunnanvind
En fin hyllning till någon speciell...Mycket fint !
2007-05-15

  ÅsaLena
Underbart vacker! Jag tror jag har hittat en ny \"favoritpoet!\"
2007-05-15

  Jan Linderoth
Glimmrande! \"Av det som fattas, men nu finns här\" Kan en dikt avslutas bättre?
2007-05-15

  Bodil Sandberg
Kärlekens förunderliga väsen...hur det rör oss som inget annat...tusen tack för en underbart vacker dikt!!!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel