Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla det för ett samtal mellan ande, kropp och själ . . .




Svarta tårar



~ Svarta tårar rinner, ett hånfullt skratt ekar ~

Varje gång
jag inte gråter
själen gråter
svarta tårar

Låt mig få leva inom dig

Varje gång
jag inte känner
det inre barnet
skriker:

- Gråt dina tårar
låt mig få leva
mina tårar
det är mina tårar!

Låt dina, mina tårar falla
hör ditt hjärta.

Låt mig få leva inom dig

- När ska jag få äntligen gråta ut?
själen skriker, ingen hör

Låt mig få leva inom dig

- Hör du själens skrik?

Hör du barnets skrik?

- Hör du dig själv?

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-15 15:19



Bookmark and Share


  Lollan_
Starkt! Starkare än Bamse.
Den är så vackert sorgset fin och bra och jag som oftast försöker skriva långa kommentarer med lite kritik i , det går inte så bra, den här är verjkligen bra!
2007-05-17

    Morbide
ojoj vad stark!
2007-05-17

  Lutien Selae
Kraftfull och vacker! Bravissimo!
2007-05-16

  Mangal VIP
Mycket, mycket bra! (Men varifrån kommer det hånfulla skrattet? En distorsion av en vilsen själston?)
2007-05-16

  Lars Granlöf
A du vill födas igen...
o få nio trygga
2007-05-15

  Jan Linderoth
Gråt du, men gråt hos någon som du älskar. Smärtan är inget man bakar in så lätt. Fin och själfylld dikt.!
2007-05-15

  Kameleont
Försöker med lyssna till den vuxna människan jag också är någonstans, barnet hör jag hela tiden. Fin text tjejen!
2007-05-15

  Stardust VIP
Ja, jag hör.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman