Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina dörrar är stängda


I djupet av mina köttsår


världen stod framför oss
den var vår
fria att göra vad vi ville
jag gav den till dig
du förintade den
i svarta ord
ändlösa lögner
med mörkbelagd mantel
flög du bort

himlen öppnade sig
för våra ögon
jag såg skönheten

men du
skar sönder molnen
lät blodet nudda
nakna kroppar
smittade
förpestade
den renaste källan

jag blöder i djupet
av mina köttsår

tomheten du lämnade
kylans kalla famnar
jag gav allt
men brändes ner till grunden










Fri vers av devilsangel
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-16 08:16



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Du lät dig såras och skrev ner det med blodiga händer... Nu är det skrivet, avsköljt , upplevt och bortlagt eller hur?
Form rymt, ordval och uttryck är som vanligt förnämligt :-) En fröjd att ta del av även om innehållet är så tungt.

Fortsätter läsa hos dig
Lena
2007-05-27

    Erika H
när min smala lycka log och tog för sig av dig och livet
log du bakom svarta gardiner
för det vara bara en lek, ett spel
du lekte mig förbi lyckan in i mörkret, in i ditt uppslukande kalla mörker
blödande ännu efter det du som var du, som jag inte såg

starkt uttryckt... mäktiga känslor slåt emot mig, det finns bara liv här men det tar sig många former och jag vill bara ducka
vackert, skönskriven svärta
2007-05-16

    BetweenTheLines
starkt och mäktigt uppmålat!

\"med mörkbelagd mantel
flög du bort\"

släggformulering
2007-05-16

  Havsjungfrun
mycket stark och smärtsam..dina ord fängslar ..mycket bra!
2007-05-16

    nudel
Starka känslor,,,Bra skrivet!!
2007-05-16

  ÅsaLena
Du lyckas förmedla starka känslor på ett sätt som berör och engagerar även läsaren! Bra!
2007-05-16

  Lars Granlöf
Öppna din dörr
och släpp in ljuset
de rensar mörker.
2007-05-16

    ej medlem längre
När en relation spricker är det aldrig bara ens fel...sägs det!
Men den insikten hjälper ju inte när hjärtat blöder.
Starkt skrivet!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel