Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs det som en normal dikt sedan läs det vertikala meddelandet(de ord med stora bokstäver) och sen de två sista rader samt förstå symbolismen




Jag är. . . 1 dikt 3 meddelande


_^_^_
(*L*)
   <\\^/>   
JAG
Begynnelsen av Skapandet
ÄR
Det kreativa kraften som
SEDAN
framträder genom mörkret
DESS
mörker är vad som får mitt ljus att lysa
ENSAM
på den andra sidan
SER
jag ljuset som ger mitt mörkret näring
DIG
som inte kan förneka att jag finns
FÖR
att du är en del av mig och jag en del av dig
VAD
mer kan vi begära?
SOM
alltid parallellt sammanbundna
KOMMER
_^_^_
(*L*)
*
<|>
F R E S T E R S K AN




~ Början är ~
¤
~ Begynnelsen av Slutets slut ~
  .

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-24 13:47



Bookmark and Share


    Nattviol
jag ser en liten gubbe ....
eller två... eller honor...
och den sista
ser lyckligare ut - vilken
bildkonstnär du är!
förutom poet då!!!
***
2007-05-24

  Carl O Andersson
Underbar - Underfundig - Väl Genomtänkt
En dikt jag själv ej kan, men önskat mig kunna åstadkomma.
Måste läsas många gånger - och det gör man med glädje.
2007-05-24

  Lasseman VIP
Wow! som du då leker med ord och symboler, denna var klurig och magisk..Du är magisk.. applåderar och bokmärker så jag kan bli frestad fler gånger..
2007-05-24

  Jan Linderoth
Genialt målande med ord och symboler, inte anade jag att man kunde teckna en leende naken kvinna med datorsymboler!

Och att sammanföra två texter på det sättet!
Välgjort, och genomarbetat!! Applåder i massor!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman