Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsmålning skänkes - Auktion




NU!

Du skrev avundens ord

- bland grodorna du är
men ändå näckrosbladen
är inte ditt hem.

Du skrek

- Jag vill bli älskad!

Du kramade om en kaktus
och sakta förblödde

Du viskade

- Jag vill känna mig behövd

Vinden smekte din kropp
vad mer behöver du?

Vattnet i din kropp
flyter, rör sig ständigt
Du LeVeR

Jorden finns i dig
Din hud ryser av välbehag

- Du är den finaste av alla
Naturen viskar i ditt öra

- Träden i ditt hjärta
blommar

Örats snäcka frödjas
ord förströs med musikens
gyllene toner

- Du är älskad och behövd
Världen skulle inte vara
detsamma utan dig

Se dig själv, du är en del av naturen
Du är oasen i öknen
Det enda du behöver göra är
Att älska dig själv och
bli det bästa du kan bli

NU!

Hjärnan spelar spratt med hjärtat
Hjärtat skrattar och sjunger
- Dansa bland träden!
I den gröna mörka skogen
solstrålar smeker träden
vinden smeker löven
 Jorden omfamnar rötterna
Ger näring

Nu

Lämna dina ord på poesins altare,
i ordens mecca.

- Livets poesi väntar på dina ord
lämna dina tankar och känslor
på det oskrivna bladet - ditt liv

Lev ditt liv och lev det väl
med din mun forma ljud
och låt mig få höra, läsa
din skapelse, din början och slut
tills du vänder bladen eller suddar bort
de ord som ger dig liv - början
eller
de ord som dödar din själ - slutet.

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 16:09



Bookmark and Share


    Nattviol
Nattens Soul Kvinna - som
en fager älva dansar du fram
hoppfulla ord och får oss att
känna oss betydelsefulla!
Det är starkt...
2007-05-17

    ej medlem längre
hoppfullt och på en nivå självklart, tycker om denna
2007-05-16

  Stardust VIP
Ja, vad säger man? saknar ord! Magnifik! helt enkelt.
2007-05-16

  Jan Linderoth
Naturens poesi är så gott som ordlös, om nu inte du ger dig på att tolka den: Då blir det många fina och levande ord!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman