Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skuld togs oskulden

 

- Vart tog kärleken vägen?

Den svage blev lämnad ensam,
Av Oss.

För att växa upp
i ensamhetens otrygga miljö

Se, den svage lever i en trygg värld,
- upptäckten av världens egentliga säkerhet.

Säkerhetens hemlighet
var och är Den Svage;
den bara behövde IN - SE det
i ensamhetens multiuniversum.

Ensam i mängden, vandrar den vidare
men ändock en del av Vi.

Och Den svage skapar,
föder ur sin smärta och behov;
- framtidens hopp . . .

Vi ler och fröjdas med utvecklingen,
blir starkare.

Utan skuld togs oskulden i en färd
- självinsiktens färd.

Vart tog kärleken vägen?

- Den var och alltid är
. . . gömd i vinden, andas in . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 14:03



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Den svage blir lämnad av ett Oss, men som del av ett Vi, skapar han i sin ensamhet känslor som Vi känner. Jag kommer att tänka på de ensamma diktare, som berört så många genom århundraden. I Vi finns kärleken och det tycker jag mig se speciellt i slutraderna. Vinden av Vi och kärlek andas genom hela din poesi.
2007-05-17

    Donna
...in och se...kärleken finns där...överallt...
håller med, absolut...
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman