Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare

 


- Vart tar du vägen?

Ögon som inte blundar
utan att drömma
hittas vägen ut . . .

Du vet sömngångare
du vet du vet!

- Vakna inte ur sömnen!!!
då dör du . . .

- Ta chansen, vakna . . .

Blunda en stund och dröm dig bort
dit du längtar just nu . . .

Se vad du längtar, se vad du väntar på,
för att börja leva igen.

~ Allt finns i ditt sinne ~




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:48



Bookmark and Share


    Donna
...vaket, med vidöppna ögon...allt finns...
2007-05-17

    Nattviol
sinnet är oändligt
och vi är ytterst ändliga
sömngångare eller
drömgångare?
skön text!
2007-05-17

  Night Soul Woman
Tackar för den katartiska kommentaren :)
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman