Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zanna!!!!!!!!!!!

hur fan kan jag leva med den skuld jag har att det här är mitt fel att det blev såhär.. jag VET FAN INTE VAD JAG SKA GÖRA!!!!!!!! jag är DESPERAT NU och jag behöver dig.. jag längtar efter dig jag älskar dig du är den ända som kan få mitt hjärta att bli helt igen... min älskade lillasyster... jag hatar mig själv för att det blev såhär.. jag hatar alla som har sett till så att vi inte kan få ha kontakt jag vet inte vad jag ska göra. jag tänker på dig varje jävla dag som natt... jag sover inte på nätterna för att jag längtar så att det gör ont... jag älskar dig..




Fri vers av Taggen
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 11:41



Bookmark and Share


  heavymetalunge
älskade storasysster..
jag tänker på dig varge dag oxå o inget inte ens om vi inte snackar på flera år kommer att få mig att glömma dig!!
i<3u to
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen