Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag mötte den absoluta ondskan

 


- Jag kan se dig . . .

(gömmer mig bakom busken)

- Jag kan se dig vart du än går
  banden kan ej brytas.

(tappar andan)

 I den stunden Hoppet och
bäraren av sanningens svärd
talar till mig direkt i mitt sinne:
 
- Vi kan också se genom dina ögon

Vaknade upp,
dagen startade om,
från början.

- En till chans, ta den tillvara . . .

- Jag kan se dig genom dina ögon, sa ondskan

- Jag med! Svarade jag

~ sinnesro ~
¤
. . .

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 13:16



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Sanningens svärd...? (*...känna mig mycket förvirrad om detta har något med Terry Goodkinds böcker att göra...*)

Annars bra... speglar att den som kan se igenom någons ögon, så kan den andra göra det tillbaka... Tyckte om det! (...lala, *få Harry Potter-Voldemort känsla**känna mig mycket konstig pga att jag jämför nästan allt idag med böcker jag har läst:)*)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman