Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Image Credit:
NASA/JPL-Caltech/ESA



Naken målning

 


Måla min kropp
Måla mitt ansikte
Sälj tavlan

Tavlan är osynlig

Du målade min själ
som ej kan fångas
på pappret,
 med ord
eller
färger
Bara känslor och en tanke

Neonblå glöd
- Fri för alltid




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 14:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Köper tavlan, hänger över sängen och tar ner den ibland. Tjusigt.
2007-06-16

  KonstigaKatter
Vackert. Titeln passar - naken målning, själen tillhör de riktigt nakna. Konstnären måste ha inre syn:)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman