Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

helgdagsafton - hur många har jag upplevt vid det här laget?

jag försöker skala av mig allt det där extra överflödiga med hjälp av olika tillhyggen,
knivar, saxar,en och annan tång eller kanske
den schweiziska armékniven jag fick i Montreaux en gång, strax innan jag blev full
bredvid de svenska tevereportern

skrapar med fil,
det är så mycket hårt material som borde kunna avlägsnas

tänker ofta att jag är så långt efter min tid, att
varje tanke, varje ord
redan har avverkats och redan är så oerhört gammalt

men jag fortsätter tugga på mitt eget kött - och den där konstnären sa åt mig
att det var just vad jag borde göra

och jag har alltid lyssnat på andra




Fri vers av PetraSally
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-05-19 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally